Med basen på Ljusnans strand i Hälsingland driver vi vårt familjeföretag. Efter många år i politikens allra innersta rum valde vi att flytta till landsbygden med våra barn och hund. Vår ambition är att använda våra erfarenheter och vår kunskap för att hjälpa våra kunder att förstå och kunna påverka samhällsdebatten och politiken. För oss är det viktigt att vårt engagemang i våra kunder är genuint. Därför jobbar vi med kunder och frågor vi själva tror på.

Frida

Operativ styrelseordförande

Frida kommer senast från tjänsten som pressansvarig för stadsmiljöborgarråd Per Ankersjö i Stockholms stadshus. Innan dess var hon webbredaktör och ansvarig för sociala medier på Centerpartiets Riksdagskansli. Hon har tidigare varit egenföretagare och PR-konsult. Frida är även utbildad biolog och har bland annat skrivit läroböcker på temat miljö och utveckling. Frida engagerar sig också som styrelseledamot i den lokala friskolan och har vid ett flertal tillfällen debatterat landsbygdens utmaningar i media.

Frida

Operativ styrelseordförande

Magnus

VD

Magnus kommer senast från jobbet som stabschef hos Annie Lööf, under hennes tid som näringsminister och partiledare. Innan dess var han kommunalråd i Solna och Förbundsordförande för Centerpartiets Ungdomsförbund samt förtroendevald i Bollnäs kommun. Magnus har även en examen som byggnadsingenjör och har skrivit boken Klimatutmaningen. Magnus krönikerar också åt MittMedia, då ofta om livet på landsbygden.

Magnus

VD

Gustaf

Research och analys

Gustaf Svenungsson läser sista året till ekonomagronom på Ultuna. Under studietiden har han bland annat suttit i Centerstudenters förbundsstyrelse, varit aktiv inom Ultuna Studentkår samt drivit företag. Han har även under ett halvår gjort praktik på Sveriges EU-representationen i Bryssel, där han jobbade med jordbruksfrågor. Gustaf är alumn från Frivärlds Utrikesakademi och går för tillfället SNB:s Skribensskola. De senaste somrarna har han varit vikarierat som politisk redaktör på Norrtelje Tidning.

Gustaf

Research och analys

Demervalls tycker även att det är viktigt att stötta andra organisationer och verksamheter som gör bra saker, både lokalt och globalt. Vi avsätter därför 5 % av vår vinst varje år för projekt vi tror på.

 

I år har vi valt att stödja:

UNHCR | Ung Företagsamhet | Segersta Nya Skola

Vi avsätter 5 % av vår vinst varje år för projekt vi tror på.

 

I år har vi valt att stödja:

UNHCR | Ung Företagsamhet | Segersta Nya Skola

Vad kan vi hjälpa dig med?

KONTAKTA OSS